ESDEVENIMENTS

Si cuides l’organització del teu esdeveniment al detall, per que no ets igual d’exigent amb la producció audiovisual?

Una bona producció audiovisual t’assegura disposar del material adient per fer promoció prèvia, durant i posterior a l’esdeveniment. Et permet mostrar la teva feina a possibles anunciants i patrocinadors, tenir més presència mediàtica, atreure més públic o emetre en directe per streaming i arribar a més gent.

Una producció audiovisual acurada és important ja que, al final, és el que queda i es veu en xarxes socials i canals de comunicació.

COBERTURA D’ESDEVENIMENTS

Estem habituats a treballar en esdeveniments amb una alt grau d’exigència, amb timings molt ajustats i tenint en compte multitud de factors, al marge de generar imatges descriptives de les pròpies activitats.

Esdeveniments petits i grans, esportius, culturals o empresarials, conferències i presentacions de producte. Sigui quin sigui el tipus d’esdeveniment que organitzes et podem oferir un servei audiovisual a mida. Des d’un operador de càmera fins a equips tècnics formats per més de 10 persones. Filmació multi-càmera, imatges aèries amb drone, entrevistes, càmeres on-board, edició d’un vídeo resum durant el mateix dia…

Sigui quina sigui la teva necessitat et podem ajudar a posar-la en pràctica. 

També oferim el servei de streaming. Aquesta tecnologia permet emetre en directe per internet i arribar a un públic molt més nombrós. Es pot treballar amb configuracions simples d’una sola càmera o complexes realitzacions multi-càmera i imatges aèries amb drones.

Seguidament pots veure tres exemples de vídeo d’esdeveniments.

ESDEVENIMENTS ESPORTIUS

Actualment és molt important la promoció prèvia, durant i posterior a qualsevol esdeveniment. Cal mantenir l’activitat en xarxes socials el major temps possible i per aconseguir-ho el vídeo és l’eina idònia.

Aquest és un exemple de promoció prèvia amb l’objectiu de crear expectació en xarxes socials i fomentar i accelerar les inscripcions anticipades.

ESDEVENIMENTS COMERCIALS

Vídeo resum de les activitats realitzades durant un esdeveniment comercial per fidelitzar clients i obrir la marca a nous públics.

Es poden incorporar entrevistes a organitzadors, per donar informació de temes concrets, i a participants, per copsar l’opinió dels usuaris. Es sol fer una versió curta i una llarga per diferents aplicacions en xarxes socials.

FIRA DE NADAL

Promoció turística i comercial van de la mà en aquest esdeveniment nadalenc. L’objectiu del vídeo es transmetre l’ambient proper i familiar que s’hi viu, amb la finalitat d’atreure nou públic.

En aquests casos es sol generar material diari per que l’organització pugui fer promoció a temps real, i al final de l’esdeveniment un vídeo resum.

També donem cobertura audiovisual a altres tipus d’esdeveniments com conferències empresarials i presentacions de producte. No obstant la naturalesa d’aquests esdeveniments sol ser d’ús intern de cada empresa, i no de difusió pública, pel que no podem mostrar exemples per confidencialitat.

 

A la galeria de projectes trobaràs més exemples de vídeos d’esdeveniments.

No dubtis a contactar amb nosaltres per resoldre qualsevol dubte.

 

CONTACTAR