Productora audiovisual a Barcelona, com escollir a la millor?
  |   Productora Audiovisual   |   No comment

Com escollir una productora audiovisual a Barcelona

Si com a empresa estàs pensant en utilitzar el videomarketing per promocionar la teva marca, producte o servei és provable que et preguntis en què et pot ajudar una productora audiovisual a Barcelona. Conèixer què fa exactament aquest tipus d’empresa i els serveis que ofereix et serà útil a l’hora de seleccionar-ne una per dur a terme el teu projecte audiovisual.

Què és una productora audiovisual?

Podem dir que una productora audiovisual és una empresa especialitzada en la creació de continguts de vídeo en qualsevol de les seves variants. N’hi ha de grans i petites, genèriques i especialitzades. I és que no és el mateix una producció audiovisual per una serie de televisió, un documental, un vídeo corporatiu o un vídeo promocional a Barcelona. L’equip, els recursos i els coneixements necessaris són molt diferents en cada cas i és per això que cal escollir bé la productora audiovisual que s’adapti millor a les teves necessitats concretes.

Quins beneficis aporta?

D’entrada comptar amb algú especialitzat t’assegura treballar amb professionals qualificats, cosa que et dona més garanties d’arribar a un producte final de qualitat i més credibilitat de cara a l’usuari final. Per una altre part una productora audiovisual disposa de la capacitat i les eines per oferir un servei adequat a les teves necessitats. Sempre tindràs algú en qui recolzar-te quan decideixis tirar endavant qualsevol contingut audiovisual; i és que segur que acabarà sent un proveïdor de confiança.

L’objectiu final de tota productora audiovisual és aconseguir un vídeo atractiu i funcional que destaqui les qualitats de la teva marca, producte o servei i que ajudi a la seva comercialització.

Per on començo?

Un primer pas seria buscar una productora audiovisual que s’adeqüi a les teves necessitats. Per exemple, si el que vols és promocionar un producte o servei, donar cobertura a un esdeveniment o elaborar un vídeo formatiu, el que necessitaràs és una productora especialitzada en el món empresarial. Comptar amb algú especialitzat és bàsic i sol ser una garantia de bon servei.

La proximitat geogràfica és important.

Si estàs ubicat a Catalunya, i més concretament a la província de Barcelona, el primer que has de fer és buscar una productora de vídeo a Barcelona. Si bé vivim en un món cada cop més global i deslocalitzat, una productora audiovisual de proximitat t’estalviarà temps i recursos ja que és una empresa amb la que acabaràs treballant de forma cíclica. A mig plaç, es convertirà en una extensió del teu propi equip, algú que t’ajudarà a portar a terme determinats projectes i en qui acabaràs fent confiança. Que geogràficament sigui una empresa propera ho farà tot més àgil i no repercutirà de forma negativa en els costos de cada projecte.

Seguretat i experiència.

Una productora audiovisual amb experiència i trajectòria professional entendrà millor les teves necessitats i sabrà traduir les teves paraules a imatges. També aportarà un plus de seguretat ja que amb el temps s’haurà trobat en tot tipus de situacions complicades i de difícil solució.

Ja ho diuen; l’experiència és un grau.

Com treballa una productora audiovisual a Barcelona?

Tota producció de vídeo a Barcelona està formada de tres fases; preproducció, producció i postproduccó. Cal que tot el procés estigui ven coordinat per l’empresa de vídeo a Barcelona per tal d’aprofitar al màxim els recursos disponibles i obtindre un producte final de qualitat. Per això és molt important que la productora audiovisual amb la que decideixis treballar sigui una empresa de confiança, propera i amb l’especialització adequada.

Preproducció

És la fase inicial de qualsevol producció audiovisual a Barcelona. Es tracta de posar sobre la taula tota la informació del producte, marca o servei que es vol promocionar i definir quins son els objectius. Aquesta fase pot suposar una petita conversa o varis dies de treball depenent de la complexitat del projecte audiovisual. Una bona preproducció és important per evitar pèrdues de temps i estalviar recursos.

Producció

És la posada en pràctica de la fase anterior i on s’enregistren les imatges que seran la base del vídeo. És molt important que tu i el teu equip estigueu implicats en aquesta fase del projecte ja que ningú coneix millor el producte o servei sobre el que s’està treballant. A tal efecte seria bo que sempre puguis veure el material que s’està enregistrant per poder comprovar in situ que tot el que es fa sigui correcte. L’ideal és que la productora audiovisual et posi un monitor de vídeo per tu i el teu equip.

Postproducció

Es tracta de donar forma al vídeo final amb l’edició de les imatges, afegint música, veu, gràfics i tot el allò que sigui necessari. Durant aquest procés es solen fer varies versions del vídeo, començant per una primera maqueta bàsica que es va evolucionant afegint cada cop més elements i polint cada cop més l’edició del vídeo. És important que puguis opinar en tot moment i demanar els canvis que creguis necessaris.

Ara que ja saps que és, què aporta i com treballa una productora audiovisual potser ens voldràs conèixer millor.

Com empresa audiovisual a Barcelona a la nostra web podràs veure veure tot el que et podem oferir amb molts exemples de diferents tipus de vídeo. No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres per aclarir qualsevol dubte o ampliar informació.

No Comments

Post A Comment