Producció de vídeo a Barcelona, les 10 claus a tenir en compte!
  |   Producció audiovisual   |   No comment

Consells per crear una producció de vídeo a Barcelona

Pensant en fer una producció de vídeo a Barcelona? Tingues en compte aquestes 10 claus abans per a evitar problemes i que sigui un èxit!

Entenem per producció de vídeo a Barcelona tot el procés que comporta la realització d’un o més vídeos amb fins comercials i de màrqueting, com també explica Wikipedia.

Al contrari del que molta gent pensa crear un vídeo de qualitat que sigui atractiu i útil per potenciar comercialment una marca, producte o servei, no és complicat. Només cal seguir els passos adequats i contar amb les eines i coneixements necessaris.

En aquest article tractarem els aspectes més importants per que la teva producció de vídeo a Barcelona esdevingui un èxit i obtinguis un producte final de qualitat i que doni resposta a les teves necessitats.

10 claus per obtenir una producció de vídeo a Barcelona òptima

Com es sol dir, la diferència està en els detalls. Per obtenir un producte final de qualitat cal cuidar cada pas del procés i no deixar res a l’atzar. En definitiva es tracta de tenir el control de la situació per poder decidir en tot moment què és el que més ens convé i no deixar-nos portar pels esdeveniments.

Missatge clar en el vídeo

El primer i més important; el vídeo ha de seduir al públic. Per això el primer de tot és definir quins son els seus objectius i saber a quin públic ens dirigim. Pot ser molt útil elaborar un guió, encara que sigui molt breu i esquemàtic. Ens ajudarà a optimitzar recursos i a tenir clar el camí a seguir en tot moment.

Com més breu millor

El pitjor que pot passar és que l’espectador perdi interès. Cada vídeo ha de tenir la duració adequada. Cal ser selectiu i saber optimitzar al màxim les imatges per mantenir un ritme visual correcte. Cal transmetre el missatge de forma clara i precisa, sense avorrir ni ser repetitius però dosificant i donant sempre la informació necessària de forma amena i digerible.

Utilitzar un llenguatge planer

És perillós caure en llenguatges molt tècnics que poden confondre a l’espectador. Encara que ens dirigim a un públic expert i d’un sector professional determinat, sempre és bo donar la informació de la forma més fàcil possible. El vídeo és un suport que permet donar molta informació en poc temps pel que cal saber dosificar i donar el ritme adequat en cada moment.

Cada cosa necessita el seu temps

Treballar amb presses és el pitjor enemic que podem tenir. Això no vol dir que no es puguin assumir terminis d’entrega ajustats si no que cal fer les coses bé, dedicant el temps necessari a cada fase del projecte.

L’equipament tècnic és important

Una empresa de video en Barcelona que inverteixi en equipament propi serà millor garantia d’un producte final de qualitat i d’uns pressupostos més ajustats. A millors recursos tècnics millor impacte visual.

La llum, el secret de tot

Una bona il·luminació marcarà la diferència entre unes imatges atractives i unes de neutres. Aquest factor és molt important per atraure l’atenció de l’espectador. No es tracta de fer grans desplegaments tècnics si no de saber aprofitar i optimitzar els recursos que planteja cada situació.

El so en la la producció de vídeo

Un bon so és difícil de diferenciar però un de dolent es fa evident de seguida. Un so deficient pot fer que l’espectador deixi el vídeo a mitges.

La localització de la producció de vídeo: Barcelona

Un factor importantíssim i que condicionarà tota la producció de vídeo a Barcelona.

Si vols saber més, en un altre article t’expliquem les claus per escollir bé les localitzacions per a un vídeo promocional en Barcelona.

Postproducció, la gran desconeguda

Es tracta de l’últim pas dins d’una producció audiovisual a Barcelona però no pas el menys important. Pot marcar la diferència entre un vídeo anodí i un que connecti amb l’espectador. El poder de la postproducció no te límits i cal saber-lo utilitzar amb criteri. És una part del procés on cal invertir hores i que engloba diferents etapes; edició de vídeo, sonorització, locució, ajust de color, infografia, optimización para la difusión del vídeo en streaming en Barcelona… Cada producció de vídeo a Barcelona demanarà uns recursos determinats.

Logística; i si ho planifiquem tot una mica?

Organització i planificació son l’únic secret per optimitzar recursos i complir amb tot l’acordat per part de qualsevol empresa audiovisual en Barcelona. No cal dir res més.

Quan val la producció de vídeo a Barcelona?

El cost d’una producció de vídeo a Barcelona variarà en funció de tots els factors que hem comentat però podem parlar d’un punt de sortida de 500€ fins a més de 10.000€. És important saber en què s’inverteixen els diners i què val cada part del procés audiovisual per això és important que el pressupost sigui detallat. Els pressupostos generals poden acabar sent una font de problemes.

Deixa’t assessorar en la producció de vídeo a Barcelona

Contracta a una productora de vídeo en Barcelona i deixa’t assessorar per especialistes. Ells tenen les eines i els coneixements necessaris per portar a bon port la teva producció de vídeo a Barcelona.

I si tens dubtes, en un altre article t’expliquem com escollir una productora productora audiovisual en Barcelona.

No Comments

Post A Comment